Bier drinken, origineel en op maat

We weten niet precies wie ze waren, de mensen die misschien wel zesduizend jaar geleden in het Midden-Oosten het briljante idee kregen om bier te brouwen. Dat ze postuum een onderscheiding verdienen, daar zal elke bierdrinker het wel mee eens zijn. Vanuit het Midden-Oosten verspreidde het bier zich al snel over de bewoonde wereld. De Grieken en Romeinen gaven de voorkeur aan wijn en lieten het bierdrinken over aan de Germaanse stammen. In de middeleeuwen was bierdrinken veiliger dan het drinken van water. En nu, zoveel jaar later, is bier niet meer weg te denken uit onze cultuur. Honderden, nee, vele duizenden biersoorten vragen dagelijks de aandacht van de consument.

Maakt het wat uit hoe je het drinkt?

Geniet, maar drink met mate. En dan nog het liefst met je maten. Bier is een gezelligheidsdrank en maakt zeker uit waaruit je biertje of je pilsje nuttigt. Kies je voor een standaard glas? Geef je de voorkeur aan een passend glas bij elk type, elk merk bier? Ze zijn immers gewoon te krijgen. Of wil je iets speciaals? Een bierpul, geheel op maat, een uniek exemplaar? Als dat zo is, lees dan vooral verder.

Bier, niet alleen uit glas

De oudste bierdrinkers, van zesduizend jaar geleden, dronken hun gerstenat waarschijnlijk uit mokken van aardewerk. Misschien uit holle kalebassen of, zoals in de mythen van Germanen en Vikingen, uit de horens van stieren. Waarschijnlijk zijn er ook volkeren geweest die mokken van hout hebben gefabriceerd. Tinnen bekers waren in de middeleeuwen in onze streken vrij standaard.

Herontdek de bierpul uit hout

Als je denkt aan een bierpul uit hout, wat is dan het eerste dat in je geest opkomt? Splinters in je mond of in je bier? Een pul die na verloop van tijd doordrenkt van vocht raakt en onhygiënisch is? Wees gerust. Met de moderne en op maat gemaakte bierpullen van Bierpulkopen zijn deze problemen voorgoed verleden tijd. Sterker nog, hun houten bierpullen zijn perfect om uit te drinken, ideaal om als cadeau te geven en bovendien geheel op maat te maken.

De houten bierpullen van Bierpulkopen

De houten bierpullen van Bierpulkopen worden volledig met de hand gemaakt en bovendien getest op op lekkages. Splinters en oneffenheden zul je niet aantreffen. Ook hier wordt op gecontroleerd en daarnaast zijn ze afgewerkt met een voedselveilige epoxy-hars. De drinkrand loopt schuin omhoog en garandeert drinkcomfort. De bierpullen zijn standaard leverbaar in een 1-literuitvoering met handvat, of als halve liter zonder handvat.

Houten bierpullen, persoonlijk op maat

Organiseer je een jublieum? Wil je je met je studentenjaarclub of -dispuut écht onderscheiden? Kies dan voor zo’n handgemaakte houten bierpul en maak dan zeker gebruik van de mogelijkheid om deze met een laser helemaal persoonlijk te maken. Je bedrijfslogo, je jaarclubnaam, plaats en tijdstip van je koperen huwelijksfeest, over twintig jaar drink je nog steeds je bier uit je persoonlijke bierpul en denk je terug aan die mooie tijden van weleer.

logo vitesse arnhem

Ben je geïnteresseerd?

Drink je bier origineel. Drink je bier persoonlijk en op maat. Doe het zelf of geef zo’n mooie houten bierpul als cadeau. Kom je even een kijkje nemen in onze webshop?