Blog

Bierpul: een origineel cadeautje voor je bier.

logo vitesse arnhem bierpul

Bierpul: een origineel cadeautje voor je bier.
Een mooie beker voor een mooie uitvindig
Hoe men er ooit precies op is gekomen om bier te brouwen is niet bekend maar dat het een van de betere uitvindingen ooit was, dat weten we tegenwoordig nog wel. Is er iets fijner dan een glas koud bier? Jawel! Een eigen houten pul met bier.
Een bierpul, dat is toch ouderwets? Ja. En dat maakt het hem ook zo gaaf. Wij hebben hem iets aangepast aan de moderne tijd om te zorgen dat jij deze bierpul eenmaal koopt en daarna voor altijd naar tevredenheid kunt gebruiken.

Van deze tijd, maar niet trendy.
Bij bier, de drank die al minstens 7000 jaar lang wordt gebrouwen door mensen, kan je moeilijk spreken van een trendy drankje. En dat hoeft ook niet. Toch past de bierpul perfect in de huidige tijdsgeest: een uniek gebruiksvoorwerp dat je eenmaal koopt en dan nooit meer. Een gezellige en handgemaakte middelvinger naar de wegwerpcultuur. Skål!
We kunnen ons voorstellen dat je jouw bierpul die je koopt of cadeau doet ‘voor het leven’ wil laten personaliseren met je eigen naam of het logo van je vereniging. Dat kan allemaal tegen een kleine meerprijs. Dit alles is voor 100% eerlijk handwerk en ‘Made in Holland’.

Ouderwets vakmanschap met moderne techniek
Bierpullen zijn te verkrijgen voor een hele en een halve liter bier. De bierpul wordt geheel met de hand vervaardigd en bekleed met een veilige epoxyhars. De buitenkant is behandeld met olie en wax. Hierdoor zal jouw eigen bierpul een leven of zelfs meerdere levens lang meegaan. Net als de bierpullen die gebruikt werden door tot de verbeelding sprekende bierdrinkers uit de oudheid, zoals de Vikingen en de Germanen.
Door de schuin omhoog lopende rand van bierpul drinkt hij heerlijk en makkelijk. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je bier je nek inloopt als je een flinke teug (uit een bierpul neem je natuurlijk een teug, geen slokje!) neemt.
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je nu niets liever wil, dan ook binnenkort bier drinken uit je eigen bierpul. Klik shop voor onze shop om jouw bierpul te bestellen en het bespreken van eventuele specifieke wensen.