Ben je op zoek naar een stoere bierpul voor in het café, je studentenvereniging, oktoberfest of gewoon voor de heb? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij verkopen one-of-a-kind handgemaakte houten bierpullen. Een gebruiksvriendelijke vette pul die je gewoon moet hebben.

De pul
Er zijn bierpullen in veel verschillende maten en designs en vervaardigd van verschillend materiaal. Door de geschiedenis heen hebben de producenten van bierpullen verschillende methodes gehanteerd om bierpullen te maken. Glas, porselein, zilver, aardewerk of kristal, ze bestaan allemaal. Houten bierpullen zijn er echter al sinds de oudheid. Zo vond men in Wales onlangs een houten bierpul van ongeveer 2000 jaar oud. Rond het jaar 1800 perfectioneerden de Scandinaviërs de methode van het maken van houten bierpullen en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken in elke zelf respecterende kroeg of studentenvereniging. Elke pul wordt met veel liefde handgemaakt door een houtkunstenaar en bierliefhebber. Hierdoor heb je de garantie dat je een uniek product in handen krijgt die ook nog eens van uitstekende kwaliteit is. Elke pul wordt van hout gemaakt. Dit maakt hem lichtgewicht en handig in het gebruik. Door het gebruik van voedsel-veilige epoxy aan de binnenkant is hij waterdicht. De buitenkant wordt afgewerkt met wax en olie en geeft niet af.

Ons aanbod
Wij bieden je nu de gelegenheid om een eigen unieke handgemaakte houten bierpul in handen te krigjen. De pullen zijn leverbaar in uitvoeringen van 1, maar ook een halve liter en wordt voorzien van een stevig handvat. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen is hij lichtgewicht en bevat hij geen metalen. Deze pul is perfect geschikt als cadeau of voor speciale gelegenheden als het Oktoberfest of natuurlijk een perfect statussymbool voor je studentenvereniging! Wij bieden je ook de mogelijkheid om de pul te voorzien van een logo van bijvoorbeld je bedrijf of studentenvereniging.

Bestellen en levertijd
Bestellen gaat heel makkelijk in onze webshop. Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan gerust met ons contact op. Dit kan zowel telefonisch als via mail. Neem snel contact met ons op via info@bierpulkopen.nl of 06-14169542. Omdat elke pul op bestelling handgemaakt wordt kan de levertijd langer zijn bij grote bestellingen. Voor meer informatie kan je het beste met ons contact opnemen.