Je bent op zoek naar niet zomaar een bierpul? Dan hebben wij iets moois voor je! Wij zijn het enige adres in Nederland waar je een handgemaakte houten bierpul kunt krijgen.

Bierpullen zijn te krijgen in verschillende vormen en maten en van verschillend materiaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glas, zilver, aardewerk, kristal en porselein. Dat vinden wij allemaal te nieuwerwets of kitsch. Houten bierpullen bestaan al sinds de oudheid. In Wales is er bijvoorbeeld een houten bierpul van wel 2000 jaar oud gevonden. Het heeft genoeg geschiedenis dus! Wij hebben de houten bierpul gemoderniseerd en geperfectioniseerd. Hierdoor is het een mooie aanvulling op een collectie en leuk voor een studentenvereniging, kroeg of oktoberfest.

Natuurlijk zijn de antieke houten bierpullen totaal onbruikbaar. Daarom bieden wij je nu de gelegenheid om een eigen unieke HANDGEMAAKTE houten bierpul aan te schaffen. De pullen zijn leverbaar in uitvoeringen van één, maar ook een halve liter.

De pul is volledig handgemaakt en met een consument-veilige epoxy bekleed. De buitenkant is behandeld met voedselveilige olie en gepolijst met wax.  De drinkrand loopt schuin omhoog voor een optimaal drinkcomfort. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen is hij daarnaast lichtgewicht en bevat hij geen metalen.

Deze pul is perfect geschikt als cadeau of voor speciale gelegenheden als het Oktoberfest of natuurlijk een perfect statussymbool voor je studentenvereniging! Neem nu snel een kijkje in onze shop.

Je kunt de pul tegen een kleine meerprijs ook laten voorzien van je bedrijf- of verenigingslogo. Hoe vet is dat?

Elke pul is met de hand gemaakt. Hierdoor kan het bij grotere afnames (10 of meer) een tijdje duren het een tijdje voor je hem binnen hebt. Geen zorgen, het is het wachten meer dan waard!

Neem snel een kijkje in onze webshop of neem contact op met de klantenservice. Dit kan zowel per email als telefoon.