Bierpullen heb je in veel soorten en maten. Van porselein tot glas en van klein tot enorm. Meestal oud, niet zo heel mooi en niet handig in het gebruik. Daarom brengen wij de handgemaakte houten bierpul op de Nederlandse markt.

Waar komen ze vandaan?
Onze bierpullen worden stuk voor stuk handgemaakt door een kunstenaar in de Verenigde Staten. Dit wordt met de groots mogelijke zorg gedaan. De maker is niet alleen kunstenaar maar ook een groot liefhebber van (bijzondere) bier. Hij weet dus heel goed wat voor een bierpul een goede pils verdiend.

Waar worden ze van gemaakt?
De bierpul is volledig handgemaakt van hout. De buitenkant is behandeld met olie en wax. De binnenkant is bekleed met epoxy. Uiteraard wordt er op toegezien dat deze materialen voedsel-veilig zijn. Om het drinkcomfort te vergroten is de drinkrand afgeschuind. Elke bierpul heeft uiteraard een stevig handvat. Door het gebruik van hout is de pul lichtgewicht en hierdoor handig en het gebruik.

Overige kenmerken en opties
De bierpul is te verkrijgen in twee maten, de liter en de halve liter. Tegen een kleine meerprijs kan de pul voorzien worden van een logo, bijvoorbeeld van je bedrijf, café of studentenvereniging. Met of zonder logo is onze bierpul een leuk kado voor jezelf of iemand anders, on te gebruiken bij een oktoberfest, in het café of in de studentenvereniging.

Informatie en bestellen
Voor meer informatie kan je het beste  verder kijken op onze website. Hier zie je ook een aantal foto’s van het product. Wil je toch meer informatie? Neem dan gerust per email of telefoon contact me ons op. Omdat elke pul handgemaakt wordt kan het zijn dat de levertijden langer zijn bij grote bestellingen. Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op.