Parent ID,”Product ID”,”Product Name”,”Permalink”,”Product URL”,”Description”,”Price”,”Sale Price”,”Featured Image”,”Tax Status”,”All in One SEO – Keywords”,”All in One SEO – Description”,”All in One SEO – Title”
,”179″,”Bierpul halve liter met logo”,”http://bierpulkopen.nl/product/bierpul-halve-liter-met-logo/”,”http://bierpulkopen.nl/product/bierpul-halve-liter-met-logo/”,”Hand gemaakte bierpul van kersenhout en voorzien van een voedsel veilige epoxy laag aan de binnenkant. Perfect afgewerkt en met oog voor de fijnste details. De inhoud van deze pul is een halve liter. Deze prijs is inclusief logo dat door Edelburijn in de bierpul wordt gelaserd. Het logo dien je na het bestellen digitaal, liefst in een .eps bestand en in zwart/wit, op te sturen naar info@bierpulkopen.nl. Bij grotere afnames (+ 5 stuks) wordt het laseren van het logo goedkoper en adviseren wij eerst contact met ons op te nemen.

“,”90″,””,”http://bierpulkopen.nl/wp-content/uploads/2015/12/DSC03877.jpg”,”Taxable”,””,””,””
,”172″,”Bierpul 1 liter met logo”,”http://bierpulkopen.nl/product/bierpul-1-liter-met-logo/”,”http://bierpulkopen.nl/product/bierpul-1-liter-met-logo/”,”Handgemaakte bierpul met handvat voorzien van een voedsel veilige epoxy laag aan de binnenkant. Perfect afgewerkt en het heeft bij normaal gebruik een vrijwel oneindige levensduur. De inhoud van deze pul is 1 liter. Deze prijs is inclusief logo dat door Edelburijn in de bierpul wordt gelaserd. Het logo dien je na het bestellen digitaal, liefst in een .eps bestand en in zwart/wit, op te sturen naar info@bierpulkopen.nl. Bij grotere afnames (+ 5 stuks) wordt het laseren van het logo goedkoper en adviseren wij eerst contact met ons op te nemen.

&nbsp ,110″,””,”http://bierpulkopen.nl/wp-content/uploads/2015/12/DSC03868.jpg”,”Taxable”,””,””,””
,”76″,”Logo”,”http://bierpulkopen.nl/?post_type=product&p=76″,”http://bierpulkopen.nl/?post_type=product&p=76″,”Wil je een logo in je pul of tumbler? Dat kan natuurlijk. Van carnavalsvereniging tot professionele voetbalclub zoals bijvoorbeeld in deze afbeeldingen.. Wij laten dit door een professioneel bedrijf gespecialiseerd in graveren doen. Je logo of tekst wordt met een laserbrander in je pul gebrand. Wij hoeven hier niets op te verdienen dus de kosten blijven laag! Wil je meerdere (5+) pullen laten branden? Neem dan eerst contact op, de prijs kan dan gedrukt worden. nb dit product is alleen de prijs van het branden van het logo, dus nog zonder pul!

&nbsp ,25″,””,”http://bierpulkopen.nl/wp-content/uploads/2015/12/DSC03870.jpg”,”Taxable”,””,””,””
,”75″,”Whisky tumbler”,”http://bierpulkopen.nl/product/whisky-tumbler/”,”http://bierpulkopen.nl/product/whisky-tumbler/”,”Naast bierpullen leveren wij ook hand gemaakte whisky tumblers. Neem eens een kijkje op deze pagina voor meer informatie of bestel hier je whisky tumbler direct.

&nbsp

“,”39″,””,”http://bierpulkopen.nl/wp-content/uploads/2015/04/cropped-whisky5.jpg”,”Taxable”,””,””,””
,”71″,”Bierpul halve liter”,”http://bierpulkopen.nl/product/bierpul-halve-liter/”,”http://bierpulkopen.nl/product/bierpul-halve-liter/”,”Hand gemaakte bierpul van kersenhout en voorzien van een voedsel veilige epoxy laag aan de binnenkant. Perfect afgewerkt. De inhoud van deze pul is een halve liter. Eventueel mogelijk met logo!  Voor grotere afnames (+ 10 stuks) adviseren wij eerst contact met ons op te nemen.

&nbsp

“,”65″,””,”http://bierpulkopen.nl/wp-content/uploads/2015/04/bierpul-halve-liter.jpg”,”Taxable”,””,””,””
,”63″,”Bierpul 1 liter met handvat”,”http://bierpulkopen.nl/product/bierpul-1-liter-met-handvat/”,”http://bierpulkopen.nl/product/bierpul-1-liter-met-handvat/”,”Handgemaakte bierpul met handvat voorzien van een voedsel veilige epoxy laag aan de binnenkant. Perfect afgewerkt en het heeft bij normaal gebruik een vrijwel oneindige levensduur. De inhoud van deze pul is 1 liter. Eventueel leverbaar met logo! Heb je interesse in grotere aantallen? In dat geval adviseren wij eerst contact met ons op te nemen.

  “,”85″,””,”http://bierpulkopen.nl/wp-content/uploads/2015/12/DSC03727.jpg”,”Taxable”,””,””,””