BlogNieuws

Gezellige drukte bij Hop on Hop off Breda

Afgelopen weekend stonden wij met onze pullen op de eerste editie van Hop On Hop Off in Breda, en we mogen zeggen dat het onze grootste verwachtingen heeft overtroffen! Wat een top organisatie, wat een leuke bezoekers, wat een fijne sfeer! Komende editie staan wij er in ieder geval weer!

Op het festival hebben wij de 33cl pullen van teakhout geïntroduceerd, en gelukkig vielen ze enorm in de smaak. Vandaag zijn de eerste bestellingen die op het festival gedaan zijn naar de klanten verstuurd dus wij zijn erg enthousiast. We kregen vaak de vraag of de 33cl pul ook met handvat te maken is, dat is lastig vanwege het dunne, kwetsbare hout maar we gaan proberen of we hier een oplossing voor kunnen bedenken.

Tijdens het festival hebben wij natuurlijk ook contacten met andere bedrijven gelegd. Zo zijn er twee micro-brouwerijen uit de Randstad zeer geïnteresseerd geraakt in merchandise met onze producten, en de klapper is toch vooral dat een grote Trappistenbrouwerij uit België over ons product nadenkt.

Al met al een geslaagd festival!