Wil je meer weten over onze producten of heb je vragen over je bestelling? Bel dan naar 06-14169542 of stuur een e-mail naar info@bierpulkopen.nl.

Uiteraard hebben wij ook een correspondentieadres, en dat luidt als volgt:

bierpulkopen.nl
Pieter van Ginnekenstraat 21
4647 RE
Teteringen

Heb je een klacht over ons product?

We raden je aan om klachten bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@bierpulkopen.nl . Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bierpulkopen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. U kunt op deze pagina een herroepingsformulier vinden, wij verzoeken u deze met het retour gestuurde product mee te zenden.

Bierpullen die we hebben voorzien van een persoonlijk logo kunnen wij niet terugnemen. Hierbij kunt u geen gebruik kunt maken van het herroepingsrecht.
Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk wanneer u zelf aanpassingen aan de bierpul doet, zoals verven, zagen, boren of schuren.

Bescherming intellectueel eigendom

Het unieke ontwerp van onze pullen hebben wij bij de daarvoor bestemde instanties vastgelegd. Bij onrechtmatig gebruik van ons ontwerp zullen wij stappen ondernemen.