Er zijn bierpullen in veel verschillende maten en designs en vervaardigd van verschillend materiaal. Door de geschiedenis heen hebben de producenten van bierpullen verschillende methodes gehanteerd om bierpullen te maken. Glas, porselein, zilver, aardewerk of kristal, ze bestaan allemaal.

Houten bierpullen zijn er echter al sinds de oudheid. Zo vond men in Wales onlangs een houten bierpul van ongeveer 2000 jaar oud. Rond het jaar 1800 perfectioneerden de Scandinaviërs de methode van het maken van houten bierpullen en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken in elke zelf respecterende kroeg of studentenvereniging.

Ons aanbod

Natuurlijk zijn de antieke houten bierpullen totaal onbruikbaar. Daarom bieden wij je nu de gelegenheid om een eigen unieke handgemaakte houten bierpul aan te schaffen. De pullen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen.
De pul is van A tot Z volledig handgemaakt. De literpul Oktober is ‘bierdicht’ gemaakt met consument-veilige epoxy, de kleinere pullen met een zinken kuipje. geen zorgen: de smaak van het bier blijft onaangetast. De buitenkant is behandeld met voedselveilige olie en gepolijst met wax.  De drinkrand loopt schuin omhoog voor een optimaal drinkcomfort 🙂

Beer drinking eubeeronline.com

Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen zijn de pullen lichtgewicht en hebben ze een mooie natuurlijke uitstraling.

Onze pullen zijn perfect geschikt als cadeau of voor speciale gelegenheden als het Oktoberfest of natuurlijk een perfect statussymbool voor je studentenvereniging! Neem nu snel een kijkje in onze shop.

Met bedrijf- of verenigingslogo
Je kunt de pul Oktober tegen een kleine meerprijs ook laten voorzien van je bedrijf- of verenigingslogo. Hoe gaaf is dat? Neem snel contact op voor meer informatie.

Levertijd
Elke pul is met de hand gemaakt. Vrijwel altijd leveren wij uit voorraad, maar bij grote afnames kan het iets langer duren. Geen zorgen, het is het wachten meer dan waard!

eubeeronline.com beer

Geef een reactie